tisdag 16 februari 2010

OS-guld, OS-guld, OS-Guld!!!!

"Att köpa en alla hjärtangs dag-present åt en man, är som att köpa en dator åt en undulat"

Elakt ja, men kanske også sant å mångt å mycket. Det e mycket tankar å funderingar runt detta nu, för jag har lånat en bok av en kompis som heter (boken alltså) "Handbok för pojkvänner" och är skriven av Peter Eriksson. Har inte kommit så långt, men har ögnat igjenom den lite innan, å det er skrämmande mycket som stämmer i den. Som det att pratar man inte om känslor så finns dom inte. Det er verkligen ett typiskt mansfenomen som alla verkar lida av mer eller mindre, de flesta (vänner, släkt osv) jag träffat på i alla fall. I min bok, som för övrigt aldrig kommer att bli utgiven, Jakten på Mr Right Guy, nämner jag det att ett av kraven på min blivande man är att han skall kunna prata om känslor å problem. Diskutera! Inte som et kex som mitt unner en diskusjon sa. "Nå har jeg ikke noe mer å si, å vill du fortsette snakke så får du gå ut!" Så kan man ju ikke si.... Men nu er det ju så att jag inte hittat någon som kan/vill prata känslor, men som jag älskar högt i alla fall, å det er nok bara å get use to it! Eller lära han... Tror banne mig att vi varje kväll skall införa högläsning av boken tillsammans. Men som sagt var så älskar jag honom å i boken står det också att man måste båda anpassa sig till varandra, så jag får väll vika mig lite då, men bara lite :0) Å går det inte lära om eller anpassa så e ju inte det avgörande, det er ju huvudsaken att man älskar varandra! :0) Men i övrigt så fyllde lill-prinsen 7 år igår, att det er så lengesiden som jeg å Keo hentet han. Å han var så liten så liten, å en svans som var så smal så den kunnat sitta på en råtta, men det sötaste som fanns. Men som sagt var så fyllde han syv år igår (mån 19/2), å ikväll (tis) kommer mamma, pappa, Max å Amos för å äta tårta. Ecco vill inte gå på kalas så han får med en tårtbit hem.

Ny dag! Kalaset blev lyckat å tårtan å presenterna var uppskattade. Men det som dagen igår kommer att vara ihåg kommen för var inte tårtkalaset, utan att Björn Ferry tog OS-guld i skidskydde på jaktstarten i Vancouver, en prestasjon som inte skjedd siden 1960 på herrsidan. Å nu håper vi att medaljregnet bara har begynt! To gull på to dager, kan det begynne bedre??? Ikväll är det sprint tävlingar, så då får vi sätta vårt hopp främst till Emil Jönsson! Även om mitt hjerte klappar litt för Norge, så er det en skön känsla att hittills få knäppa dom på nosen å visa att vi kan også. Det var ju inte så kul å va svensk i Norge då Brink gikk i väggen.... Men nu!!!! OS-guld, OS-guld, OS-Guld!!!! Nej nu må jag sluta drömma mig bort i OS å fortsätta jobba! Men bra Ferry, jävligt bra!!!
Ännu längre sedan sist.....Ferry har ju tatt guld, men det har også Hellner gjort, vilken prestasjon!!! Siden så finnes det en grunn til hvorfor det er skjelden jeg skriver nå, men kan ikke si hvorfor, litt for mye å legge ut om. Men hur som helst så såg jeg det gale skik-tv programmet Jerry Springer ikväll, å det er jo bare så galet!!!! Ikväll var det en kille som hette Taurus som varit otrogen mot sin blivande fru Renee med sin halv kusin å hennes beste venninne Zia. Men han hade värt "utro" mot Zia også med sin beste venn Trenee (en kille) som i sin tur gjort Zia gravid. Hänger du med??? Men ettersom Taurus friet til Renee trengte Trenee tröst å prasslet med Conny som var bisexuell å hadde en affär med.....Renee!!!! Man blei helt snurrig. Elsklingen jobber så jeg er alene ikveld, å jeg liker det ikke!!!! Vill ikke väre alene.... Blir inge ordtak idag. Hvorfor? Det blir bare ikke det!!! Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar