onsdag 1 juli 2009

Byggare Bob!

Idag har Byggare Bob him self varit i farten å hjelpt meg å pappa å snikkra altanen på Slottet Morgonstånd. Byggare Bob, alias mitt yngsta syskon(tante)barn 3 år gammel, er den beste hjelpredan man kan ha da man bygger, for han er så stark å han kan hjelpe til å holde i osv. Siden en an sak som han er flink til, det er å låne ting. Ibland spør han, men for det meste så spør han inte, han bare låner å skruer å hamrer på det han kommer åt, Idefix holder sig alltid langt vekke. En gang lante han borren til pappa (hans bestefar) å kom strålende tilbake å talade om at han borrat hål i sitt sykkeldekk....... Men idag var han i alla fall med å snickrade å hjälpe til å såg vell ut som Byggare Bob bortsett från at han bare hadde keps på sig å en blå traktor i hånden. Han ser veldig upp til sin pappa å til sin bestefar, å vill gjøre alt som dei gjør, nu håper jo jeg at hans pappa inte bygger hus enbart iførd keps å med en leksaks traktor i näven.... Men idag så sku han tisse på gresset som de stora killarna gjorde å førklarade at stora killar torkar inte "lunn-lunn", de gør så her, å så skakade han den så den nesten sku trille av. Men han var strålende glad at han nu var et steg nærmere at vara som pappa. Han er bare hur go å søt som helst. Men når han planterer om i mine rabatter å tappar/levner verktygen så man måste leta i en halvtimme efter dom, då har den lille engelen fått små horn i pannan.

Innan middag så blev det bad på samma sted som igår, å vattnet er så sjukt varmt før å vare ei å. Å det er varmt når til og med pappa badade lenge. I morgen skal vi dit igjen!

19.00 sløt Svenske Delegasjonen opp før å spille til seg en maaaaaasseeeee penger på bilbingo. Tre timer seinere å 280:- mindre i statskassan reiste dei derifra uten å ha vunnet noe som helst. Dei kunde skratte seg lykkelige over at inte ha åkt dit før flere fall av hot om kvärkning å allehanda slag, trur även hotet om ei død sild på lotto maskinen vart diskutert. Men ingen blei skadet annet enn at det blev et stort hål i den redan från førr tomma statskassen. Ha de på ba de!

"Det enda pengar ger dig är friheten att inte behöva oroa sig för pengar" / Johnny Carson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar